×
 

Regiegroep Doornakkers

Het doel van Regiegroep Doornakkers is om meer bewoners te betrekken bij de inrichting van de buurt, bij het organiseren van activiteiten en bij het in korte tijd realiseren van de ideeën.
Regiegroep Doornakkers

Geld voor initiatieven van bewoners.

Iedereen woont graag in een fijne buurt, waar het veilig, gezellig en groen is. Uiteraard kunt u daar als bewoner aan bijdragen. Als u een goed initiatief bedenkt om uw wijk te verbeteren, kunt u daar geld voor krijgen. Het gaat om initiatieven die ervoor zorgen dat wonen en werken in uw wijk aangenamer wordt, zodat u en uw medebewoners prettig kunnen samenleven. Doet u mee?

De aanvraagformulieren (en de voorwaarden voor een bijdrage aan de kosten door de Regiegroep) kunnen worden opgehaald in de Buurtinfowinkel op maandag t/m donderdag tussen 10.00 - 15.00 uur.

Keywords : 

Related

Buurtinfowinkel
Buurtinfowinkel
De Buurtinfowinkel is onderdeel van Stichting Doornakkers en heeft in De Toeloop een mooi onderkomen. Contactpersonen zijn Henriette Vereijken en Annelies van Samang.
over Doornakkers
over Doornakkers
Doornakkers is een redelijk grote woonwijk binnen het stadsdeel Tongelre met 7.000 inwoners en bestaat uit de buurten Doornakkers West, Doornakkers Oost en Tongelresche Akkers. Doornakkers ligt ingesloten tussen de Ring, het spoor en het kanaal. Het kanaal en het direct naastliggende groene buitengebied met vele recreatieve mogelijkheden (Urkhovense Zeggen en Rijk van Dommel en de Aa) biedt een extra kwaliteit voor de wijk. Daarnaast ligt de wijk op korte afstand van de binnenstad en met een prachtige zichtlijn vanaf het kanaal.
Stichting Doornakkers
Stichting Doornakkers
Stichting Doornakkers is een wijkorganisatie van en voor bewoners van de wijk Doornakkers in Eindhoven.